Suomessa perinteisin ruoanlaittotapa on avotulen käyttö ruoanlaitossa. Eräkokkimme Anssi on erikoistunut tulen äärellä kokkailuun ja jakaa kurssilla parhaat vinkkinsä myös sinulle. Ainutlaatuinen laavun avokeittiömme on täydellen paikka tähän tarkoitukseen.
Valmista herkullinen kolmen ruokalajin illallinen erämaakokin ohjauksessa, Raaka-aineet hankitaan paikallisilta tuottajilta hyödyntäen metsämarjoja ja sieniä sekä villiyrttejä.
Menuesimerkki
Alkupalat: Metsäsieni- tai nokkoskeitto leivän kera.
Pääruoka: Savustettua tai loimutettua paikallista kalaa kauden kasviksilla.
Jälkiruoka: Pannukakkuja tai köyhiä ritareita metsämarjahillolla, mesiangervovaahdolla ja kuusenkerkkäsiirapilla.
Minimilaskutus 5 henkilöä.
Varaa etukäteen info@hawkhill.fi.